Nasjonal lederutdanning for styrere i barnehagen

Den 9. juni arrangerte UiT Det arktiske universitet digital fagkonferanse for barnehagesektoren. Vesir er stolte bidragsytere og deltakere i panelet.

Noe av det viktigste i samfunnet vårt er en faglig sterk og stolt barnehagesektor, og her er muligheten for å investere i fremtidens kompetanse! «Å være på samling er faglig spa for meg, dette trengte jeg» og «Studiet fikk meg ut av komfortsonen og ga meg selvtillit» er bare to av mange sterke tilbakemeldinger fra tidligere studenter. Evalueringene viser at å delta på dette samlingsbaserte studiet UiT tilbyr på oppdrag fra Utdanningsdirektoratet er det ikke mulig å angre på! Vesirs partner Marianne Telle har vært med siden oppstarten i 2014, og 20. september går vi i gang med kull 9. Her får du vite mer og finner linken til å søke:  Udir: Slik søker du

Utnytter du ditt potensial?

Våre kunder tar ofte kontakt når de står overfor virksomhetskritiske eller komplekse problemstillinger. Vi vil veldig gjerne gi deg mer informasjon om tjenestene våre, så ta kontakt. Din suksess er vår suksess!

Flere nyhetssaker

Fagartikler, Nyhet

Derfor heter det barnehager

Stengte barnehager snudde hverdagen på hodet for tusenvis av familier over hele landet, og barna mistet sitt profesjonelle tilbud for utvikling og vekst. Er barnehagelederne blant de mest underkjente lederne i Norge?
Les mer