Om Vesir

Hyggelig å møte deg!

Vi er Vesir, og vi er så heldige at vi jobber tett sammen med de flotteste virksomhetene og de fineste folkene. Vi arbeider med alle typer organisasjoner og bedrifter, fra offentlige instanser til små foretak. Felles er at de ønsker å utvikle seg selv og egen virksomhet ved å realisere sitt potensial, hele veien fra strategiutvikling til realisering.

Våre samarbeidspartnere vil noe. De har mål og ambisjoner, og anerkjenner verdien av å investere i ekstern kompetanse og friske blikk. De tør og ønsker å bli utfordret for å bli enda bedre.

Vesirs filosofi er at alt og alle må utvikles i en helhetlig sammenheng. Kompetanse er en selvfølge, men holdninger og perspektiv er nødvendig drivkraft for reell utvikling. Engasjement, mot og empati er verdier som kjennetegner alle våre oppdrag. Gjennom lang erfaring, rik tilgang på oppdatert metodikk og prosessfokus vil vi bidra til at du tar de rette valgene for deg og din virksomhet.

Vår misjon er å være din Vesir, en drivkraft og medspiller for kloke og fremtidsrettede strategiske valg.

Vesir (Ves:ir) er et navn med vi bærer med stolthet, og betyr fritt oversatt «den som hjelper å bære». Vesir var den historiske tittelen på rådgiverne til landets ledere i Midtøsten, med oppdrag å peke strategisk retning for å føre riket fremover. Også på sjakkbrettet spiller Vesiren, dronningen, en strategisk rolle.

 Ønsker du mer informasjon og priser på våre tjenester, ta gjerne kontakt.