Vesir bistår i rekrutteringen av ny daglig leder til Helsepartner Omsorg AS.

Helsepartner Omsorg tilbyr praktisk bistand og helsehjelp til både privatkunder og kommuner, samt tilbyr utleie av helsepersonell til kommuner i Nord-Norge. Hver måned har de nær oppfølging av hundrevis av brukere med svært forskjellige behov i ulike livssituasjoner.

Helsepartner Omsorg har hovedkontor i Tromsø. Med over 300 ansatte skreddersyr og planlegger de omsorgstjenester ned til hver minste detalj sammen med kunden, pasienten og pårørende. I Helsepartner Omsorg lever de verdiene sine, «respekt», «ydmykhet» og «omsorg», hver eneste dag, i alt de gjør og med tjenester av høy faglig kvalitet. Les mer her

Som daglig leder for Helsepartner Omsorg AS vil du ha ansvar for å engasjere, motivere og begeistre alle de dyktig ansatte. Til gjengjeld får du et aktivt og kompetent arbeidsmiljø med dyktige og motiverte medarbeidere. Sammen skaper de arbeidsglede, stolthet og en attraktiv arbeidsplass. Du rapporterer til administrerende direktør i Helsepartner Nord-Norge og er en del av konsernets ledergruppe.

Hele stillingsutlysningen finner du her:  Les mer og søk her

Høres dette spennende ut, ta gjerne kontakt for en uforpliktende og konfidensiell prat.

Bjørg Alvestad

Spisskompetanse:
Leder og spesialistrekruttering
Tjeneste og produktutvikling
Markedsanalyser og strategi